Babaúsztatás

Babausztatásról. Mikortól ajánlott elkezdeni? Hasznos-e a babának? Milyen feltételekre figyeljünk oda amikor medencét és szolgáltatót választunk.

Reklám

Friss topikok

Linkblog

Rovatok

Tanácsok a szülőknek

2007.10.07. 14:38 Baboka

Soha ne kezdjünk el egyedül úszni a babával! Ma Magyarországon több program is létezik, ahol felkészült oktatók foglalkoznak a családokkal. Fordulj bizalommal a megfelelően képzett szakemberekhez, és válassz kedvére való csoportot.
A csecsemőkorban szerzett első tapasztalatok, az egész életre hatással lesznek. A kellemetlen élmények ugyan nem maradnak meg tudatos emléknek, de a tudatalattiban tárolódhatnak. Ha a kellemetlen tapasztalat, élmény a korai gyermekkorban gyakran érte a gyermeket, akkor ezek az élmények fiatal és felnőttkorban félelmek okaivá válhatnak. Ha azonban a gyermek szeretetteljes és egészséges környezetben nő fel, akkor ezzel már megadjuk az alapjait egy pozitív beállítottságú életnek.

Szólj hozzá!

Címkék: tanácsok félelmek tudatalatti

A bejegyzés trackback címe:

https://babausztatas.blog.hu/api/trackback/id/tr86189023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása